Odgovornost

Vsebina spletne strani pomocnadomu.eu ne predstavlja uradnih informacij, razen če je to posebej in specifično navedeno. Vsi podatki, informacije, spletna stran in vsi moduli ter aplikacije in povezave, ki se nanjo navezujejo oz. so dosegljive preko strani pomocnadomu.eu se lahko kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremenijo. Uporabniki obiskujejo našo spletno stran na lastno odgovornost. Spletna stran pomocnadomu.eu ne odgovarja za nobeno škodo, posredno ali neposredno, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov, informacij, modulov, aplikacij na njej. Za pravilnost podatkov spletna stran pomocnadomu.eu ne jamči, odgovornost za škodo, ki bi nastala uporabnikom iz tega naslova je zato v celoti izključena. pomocnadomu.eu prav tako ne odgovarja za vsebino objavljeno na spletni strani katere avtorji so njeni uporabniki, si pa pridržujemo pravico odstraniti vsebinsko neprimerna sporočila in komentarje

Zasebnost

Spletna strani pomocnadomu.eu ne deli prodaja ali deli kakršnihkoli osebnih podatkov o vašem obisku. Določeni podatki se uporabljajo zgolj za analizo obiskanosti spletne strani z uporabo piškotkov (več o piškotkih). Uporabo piškotkov lahko izključite kadarkoli v nastavitvah vašega brskalnika.

V primeru, da se kdo predstavlja za predstavnika oz. administratorja naše spletne strani nas prosim kontaktirajte na info@pomocnadomu.eu in bomo zadevo podrobno preučili.

Izjava o varstvu osebnih podatkov

Vrstvu osebnih podatkov in vaši zasebnosti dajemo velik poudarek. Naša politika varstva podatkov je zato skladna tako z veljavnimi določbami na področju varstva osebnih podatkov in drugih zakonskih določil Republike Slovenije, kakor tudi z Uredbo (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta, v nadaljevanju GDPR.

Da bi vaše podatke kar najbolj učinkovito zaščitili pred naključnimi ali namernimi manipulacijami, izgubo podatkov in njihovim uničenjem oziroma dostop do njih onemogočili nepooblaščenim tretjim osebam, uporabljamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe, ki jih nadgrajujemo skladno s tehnološkim razvojem in zakonskimi spremembami.

 

Pooblaščena oseba za varstvo podatkov

V skladu z določilom 37. člena Uredbe EU 2016/679 Evropskega parlamenta in sveta z dne 27. aprila 2016 smo za pooblaščeno osebo za varstvo podatkov imenovali družbo:

DATAINFO.SI, d.o.o.
Tržaška cesta 85, SI-2000 Maribor
www.datainfo.si
e-pošta: dpo@datainfo.si
telefon: +386 (0) 2 620 4 300

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV (PDF)

PRAVILNIK O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV (PDF)